De wandeling

Bij een wandeling neem ik je mee naar een plek in jouw innerlijke landschap.
Het is verwant met dromen en fantasie, maar het is niet hetzelfde.
Het is een korte reis door de visuele kanten van je bewustzijn.

Ik stel vragen, maar stuur niet, het enige wat ik wil is laten zien wat er is.
Even kijken hoe die plek er uit ziet, wat er omheen ligt. Waarom het doet wat het doet.

Vaak gaat het over een vraag of een probleem, soms ook helemaal niet.
Eigenlijk levert het altijd een verheldering op.

Soms kun je er dan wat mee, soms geeft het enkel een inzicht.

Kosten:

€ 50,-- per uur voor particulieren

€ 75,-- per uur voor bedrijven en organisaties.

Vraag een wandeling aan.

Wat Zeggen Anderen

"Tijdens een wandeling door je innerlijk landschap ervaar je echt iets. Je beleeft op dat moment wat in je leeft, en dat brengt helderheid.”

"Aan de wandel met Hans

Tijdens  onze gesprekswandeling is de basisvraag: wat hindert je op het moment het meest? Maar de daarop aansluitende vraag is zo mogelijk nóg belangrijker: en hoe ziet dat eruit?

Kun je er een kleur aan geven, is het een voorwerp, wat voor een beeld heb je erbij? Is het groot, is het klein. Noem maar op. Het wordt je niet voorgezegd maar je krijgt wel richtingen aangereikt van Hans. Maar je bepaalt zelf welk beeld erbij past.

Door bij je gedachtegangen  -  die je al dan niet belemmeren – een beeld te plaatsen krijg je er meer vat op. Ik zie het als een metafoor, die ik zelf ook graag gebruik in mijn blogs. Je kunt er eigenschappen aan toekennen en er zelfs vragen aan stellen. Terwijl dat ‘normaal gesproken’ helemaal niet kán. Hoe mooi is dat.

 De open houding van Hans en zijn meevoelende vermogen stelt je in staat om je innerlijke landschap te bewandelen. Hans verstaat de kunst om, zonder oordeel en zonder sturing, open vragen te stellen. Dat zet je op een bijzondere manier aan het denken. En gaandeweg gaat het denken over in voelen en ga je jezelf herkennen in het gekozen beeld. Het was een verhelderend gesprek, met name door het ‘opgeroepen’ beeld. "